Over mij

Bij Running Team Bernheze (RTB) ben je aan het juiste adres als je wilt bewegen. In een persoonlijk begeleidingstraject waarbij coaching een speerpunt is. In een groep als je met anderen samen actief bezig wilt zijn. Hardlopen of wandelen, opbouwen, uitbouwen, revalideren, met welk doel je ook aan de slag wilt, bij RTB vind je het of we maken het op maat voor je!

Wandelen, rennen: bewegen en vooral buiten actief bezig zijn! Op een gezonde manier werken aan je welzijn en ervaren dat je daardoor energieker wordt.


 Marleen Frunt

Trainer

 

Ik ben Marleen Frunt-van den Akker en mijn hele leven al actief sporter. Ik ben erg geïnteresseerd in de psyche van de mens en vooral in het effect dat duursporten, en specifiek hardlopen heeft op ons welzijn. Het is ruimschoots bewezen dat hardlopen loutert, het stimuleert gezonde lichaamsprocessen en brengt rust en balans in lichaam en geest. Ik ervaar het lopen zelf ook als zodanig en ben daardoor op het pad van runningtherapie terecht gekomen.

Nu werk ik als trainer/coach, ben gecertificeerd runningtherapeut en heb een KNAU-licentie. Ik geef training aan mijn hardloop- en wandelgroepen, bied bedrijven een uniek concept onder het label Hardloophelden en werk samen met Simone Verbeek van Hartlopenwerkt!.

Zelf beleef ik enorm veel plezier aan het hardlopen: door weer en wind naar buiten om altijd met een voldaan gevoel weer thuis te komen. Ondanks blessuregevoeligheid lukt het mij te blijven sporten en door niet alleen het lijf maar ook het verstand te gebruiken, is dit voor iedereen weggelegd!

Ervaringen van anderen >> lees hier verder.

 

Marleen