RUNNING TEAM BERNHEZE neemt deel aan ROPARUN 2016!

Geplaatst op

Vandaag hebben we het feestelijke startschot gegeven aan een team lopers dat deelneemt aan de Roparun 2016!

Een enorme uitdaging: ruim 500 kilometer hardlopen in estafettevorm, van Parijs naar Rotterdam. Het Running Bernheze Team wordt gevormd door acht lopers, teamcaptain Marleen Frunt-van den Akker en circa 15 begeleiders.

Er is werk aan de winkel! Trainingsschema’s maken, loten verkopen en andere acties op touw zetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Want zo’n uitdaging vraagt een sportieve prestatie, maar nog belangrijker is het goede doel dat eraan gekoppeld is: alle sponsorgelden gaan naar het palliatieve onderdeel van de organisatie dat “Leven toevoegen aan de dagen, daar waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” als motto heeft.

Ik, Marleen, ben met veel enthousiasme als teamcaptain aan het werk gegaan en zie de komende maanden met vertrouwen tegemoet. Ik ga enorm mijn best doen alle lopers blessurevrij in Parijs te laten starten en samen met alle anderen hen veilig ‘thuis’ te krijgen.

Volg ons via deze website, Facebookpagina en Twitter.

Running Team Bernheze heeft ook een eigen Facebookpagina, vergeet deze vooral niet te liken!

Kun je als sponsor iets voor ons betekenen? Neem vooral contact met ons op, wij vertellen je graag over de mogelijkheden!