Groepstrainingen

RTB geeft groepstrainingen voor hardlopen en sportief wandelen. Voor alle groepen geldt dat iedereen op eigen niveau kan trainen. Samen uit, samen thuis maar onderweg wel werken aan je eigen conditie, snelheid of techniek.


“Je kunt lopen in je eentje, je kunt lopen in een groep.
In beide gevallen doe je het zelf, het zijn de mensen die het verschil maken”


 

Hardlooptrainingen

Groepje hardlopersHardlopen is een individuele sport, maar het stimuleert enorm om samen met anderen te trainen. RTB heeft loopgroepen waar iedereen op eigen niveau mee kan trainen. Heb je een redelijke conditie, ben je sportief en kun je minstens een kwartier aaneengesloten lopen dan kun je aansluiten. De trainingen bevatten een warming up, oefeningen en een kern die bestaat uit intervaltraining of duurtraining. Je mag een keer proef draaien zodat je weet waar je ‘ja’ tegen zegt.

De trainer is een vraagbaak voor al je hardloopvragen, is de bekende ‘stok-achter-de-deur’ en kan je helpen bij het op- en uitbouwen van je trainingen.

De hardlooptrainingen vinden plaats op:

  • woensdagochtend van 08.30 tot 09.45 uur, start vanaf het stationsplein in Heesch;
  • woensdagavond (strippenkaarttraining) van 19.00-20.00 uur, start op de Vorstengrafdonk (winter) of in het Bomenpark (zomer) in Heesch;
  • donderdagavond van 19:15-20:15 uur, start in Nistelrode;
  • vrijdagochtend van 08:30-09:30 uur, start vanaf de parkeerplaats in het Bomenpark in Heesch;
  • zondagochtend van 09.00 uur tot 10.15 uur, start vanaf de parkeerplaats in het Bomenpark in Heesch.

 


 

Training Sportief Wandelen

Sportief wandelen

Wandelen is een vorm van bewegen die voor bijna iedereen toegankelijk is. Je kunt altijd en overal lopen, op het moment dat het je uitkomt, met anderen of alleen, precies zoals je het zelf wilt.

Sportief wandelen is dan weer net wat anders, het is meer een ’training’ dan een ‘wandeling’ waarbij je in wisselende tempo’s loopt. Omdat een vlot tempo voor iedereen iets anders is, loop je dan wel in groepsverband maar toch op eigen niveau. Daarnaast worden er oefeningen gedaan en staat er regelmatig een hellingtraining of een coördinatietraining op het programma. Het lopen in een groep brengt gezelligheid en is uitdagend!

Lijkt het je wat? Sluit vrijblijvend een keer aan en ontdek of het iets voor je is.

De training Sportief wandelen is op zondagochtend van 10.00 tot 11.15 uur.

 


 

Wandelen voor seniorenSeniorengroep

Bewegen is goed voor lichaam en geest, dat is inmiddels ruim bewezen! Bent u al wat ouder, wilt u graag wat wandelen maar vindt u het niet prettig om alleen op pad te gaan? RTB biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding één keer per week naar buiten te gaan. Een uur wandelen en oefeningen doen, heel belangrijk om met name het lichaam maar ook de geest te trainen!

De trainingen die wij doen zijn voor iedereen toegankelijk, op elk niveau kunt u instappen en iedereen loopt op eigen tempo. Een rollator is geen belemmering. U dient op eigen gelegenheid naar het Bomenpark in Heesch of naar De Stelt in Oss te komen en vanaf die plek starten we dan.
Als u meer informatie hierover wilt dan kunt u mij bellen. Het contactformulier invullen kan ook, ik zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

De training wandelen voor senioren is op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en zowel dames en heren zijn van harte welkom!

 


Kosten groepstrainingen

De kosten voor deelname aan een groepstraining zijn € 24,- per maand, voor de groep senioren is het € 21,- per maand.

Hardlopers mogen bij alle groepen aansluiten, daar worden geen extra kosten voor berekend.

Bestaande groepen zoals voetbalelftallen of bedrijventeams kunnen één of een aantal trainingen afnemen waarbij bijvoorbeeld wordt ingezet op looptechniek of teambuilding. In alle gevallen wordt er een aanbod op maat samengesteld en een offerte uitgebracht.